Köttfärs i plastkorv

Startat av Skogis, 2021-11-27 18:40

Föregående ämne - Nästa ämne

Skogis

Kan inte riktigt bestämma mig för om det är bra (mindre plast och smidig hantering) eller dåligt (hoppressad färs)

Hur ska man få färsen smulig när den ligger packad i en plastkorv om man vill göra köttfärssås? Om jag ska rulla köttbullar är det inget problem men köttfärssåsen blir inte så kul om färsen är i större eller mindre klumpar. Den blir inte lika lätt finfördelad som när den köps i tråg eller lösvikt.

Eller får man köpa färs i olika förpackningar beroende på vad man ska laga?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal