Citat från: elka skrivet 2008-03-05 15:58
Men så visar detta på en ny vinkling i ämnet, hur vet vi att det är just det som står på etiketten? 95% av oss vanliga konsumenter litar blint på handlarn/tillverkaren/slaktarn.
Citat från: elka skrivet 2008-03-05 15:58
Ska vi byta till entrecote? Eller går det att fuska med entrecote också?
Citat från: elka skrivet 2008-03-04 16:28
Rapport från Coop Forum Värmdö: Brasiljanska rostbiffen, +4grader enligt etiketten. +6 i disken. Personalen underrättad. Undra hur länge det varit så här? Dom förpackningar som ligger överst och ytterst måste vara varmare än +6...
Citat från: roffekock skrivet 2008-03-04 10:58
Men först kan man väl säga att Rostbiff är ju en produkt som du skapat genom ett tillagningsätt. I gamla tider så användes köttbiten rostbiff (och det är ju den sista biten på biffstocken) den tillagades ofta med ben.
Citat från: elka skrivet 2008-03-03 13:52
Som jämförelse bestämde jag att rostbiffen är ett bra och enkelt kött:
Citat från: elka skrivet 2008-03-04 09:05
Någon som vet hur kallt det skall vara?