Tillbehör Electrolux assistent

Startat av Kari, 2009-07-20 00:25

Föregående ämne - Nästa ämne

Axel.h3

Citat från: Ninjanisse skrivet 2015-11-22 19:24Hej.
Jag har en mod N1 som är skitsnygg och fungerat på landet men efter att jag flyttade den och kastade in den i bakluckan har den fått elfel och alla säkringar smäller i lägenheten och det luktar kortslutning  och elbrand lång väg. Jag öppnade upp den och någon slags säkring eller vad det är ser trasig ut. Vet någon om det går att få tag på elreservdelar eller ännu helre var jag skulle kunna lämna in den och få den lagad. Alla verkar laga allt själv här.
Troligen så är det en "fuskjord" eller ett motstånd för att ta bort krypströmmar så du inte får stötar när tar i maskinen.
Mitt förslag är att se till att installera en riktig jord anslutning så allt blir säkrare.

DET gäller även alla som behöver en ny sladd,
Jag har en gamma sladd som är i gott skick men jag kommer oavsett att byta ut den mot en jordad sladd och se till så maskinen är jordad.

Och nej jag tänker inte sälja sladden, jag tänker inte ansvara för att någon har ihjäl sig, behöver du en ny sladd be en elektriker att installer en fast jordad kabel, det borde inte ta dom mer än 30min 1h så borde inte kosta någon förmögenhet.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal