Hemmagjord glaze

Startat av Jens, 2013-08-13 08:44

Föregående ämne - Nästa ämne

Jens

Hej!

Jag är på jakt efter något nytt recept på glaze som man gör själv. Jag vill inte ha någon färdig utan vill tillaga den själv.

webguide

Vad har du gjort för Glaze innan?
Svårt att veta vad som är nytt annars! :)

Jens

Annanas glaze, memphis glaze. Finns en del recept på www.svendsens.se Bara ös på med era recept så väljer jag dem jag blir intresserad av. Jag är tacksam för alla förslag.

polarbear

Vet inte om Rub är av intresse, isåfall så tycker jag "Angel Dust" är grymt go!
http://www.food.com/recipe/angel-dust-southwestern-spice-mix-rub-462603

agnetasch

Jag ska ha en grillbuffé o vill servera en hel laxsida på den. Problemet är att grillarna är upptagna + att jag personligen inte tycker om grillad lax. Jag funderar på att göra laxsidan i ugnen (100° 1 tim) o sedan ha på en glaze o bränna på med grillen i ugnen. Då SER den grillad ut o alla blir nöjda.

Men vad ska jag ha för glaze? Alla jag hittar verkar vara tänkta för kött; soja o hackad chili så lågt ögat når. Jag vill ha något som passar till fisk o inte är alltför starkt (sånt kommer också att finnas på buffén) Kan man smeta på citronmarmelad? Så enkelt som möjligt är bra, har inte lust att koka glaze med hundra ingredienser i flera timmar ;)

spenaten


agnetasch

It looks gud, hehe ;D Här var det grejer, tack.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal