Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - henali

1
Hej,

är det nån som har nåt tips på nån butik i Stockholm som säljer snyggare/elegantare muffins formar än de som finns på Lagerhaus, Stockhome och NK?
2
Hej, jag är på jakt efter svart marsipan i Stockholm. Hittar det bara i nätshoppar, men behöver det till på söndag så vi hinner inte beställa. Har testat färga in själv tidigare och det blir bra på små bitar (pupiller etc), men ska man göra en svart katt så behöver man nog färdiginfärgad.

Tacksam för svar.
3
Råvaror, halvfabrikat / Jams
2009-08-24 11:03
Läste om det Jamaicanska löparundret och en av förklaringarna var tydligen en rotfrukt som heter jams. Nån som vet var man kan köpa sådana i Stockholmstrakten?
4
Söker recept som passar som matlåda (alltså ta med till jobbet och värma i mikron). Min favorit som matlåda är lasagne, men eftersom mitt jobb är rätt stillasittande vill jag dra ner på pasta och äta nyttigare.
5
Söker tips på nyttig och god rätt som innehåller korv. Nån som har några sådana recept?
6
Vi ska bjuda min frus mormor på födelsedagsmiddag. Hon är våldsamt förtjust i tv-programmet Solens Mat. Är det nån som kan tipsa om vilket av deras recept som är bäst?
7
Någon som har full koll på hur en riktig pizza bianca ska göras? Recepten som finns på nätet och pizzerior skiftar en hel del.
8
Har varit inne på Weibulls, Åhlens, hälsokostaffärer, men utan framgång sökt efter en groddlåda. Var köper man dem? Finns det snygga? Bor i Stockholm.
9
Har googlat på "svagdricka", men hittar inte några vettiga recept. Någon som har något bra recept på svagdricka?
10
Någon som vet var i Stockholmsregionen man kan få tag på osvavlade kaliforniska russin?

Annonser

Powered by EzPortal