Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - henali

1
Hej,

är det nån som har nåt tips på nån butik i Stockholm som säljer snyggare/elegantare muffins formar än de som finns på Lagerhaus, Stockhome och NK?
2
Tack ena för ditt svar!

Cakedesign verkar ha det mesta man kan tänkas behöva.
3
Tack!

Vi gjorde en annan tårta istället denna gång. Men jag beställer nog från kakburken eller kanske köper bläckfiskbläck om det inte är giftigt.
4
Hej, jag är på jakt efter svart marsipan i Stockholm. Hittar det bara i nätshoppar, men behöver det till på söndag så vi hinner inte beställa. Har testat färga in själv tidigare och det blir bra på små bitar (pupiller etc), men ska man göra en svart katt så behöver man nog färdiginfärgad.

Tacksam för svar.
5
Råvaror, halvfabrikat / SV: Jams
2009-08-26 18:56
Jag var inne på den webbplatsen precis innan jag frågade i forumet. Men jag var lite trött/trög och kom mig inte för att mila dem.

Nu är det dock gjort. Återkommer med recension.
6
Råvaror, halvfabrikat / Jams
2009-08-24 11:03
Läste om det Jamaicanska löparundret och en av förklaringarna var tydligen en rotfrukt som heter jams. Nån som vet var man kan köpa sådana i Stockholmstrakten?
7
Söker recept som passar som matlåda (alltså ta med till jobbet och värma i mikron). Min favorit som matlåda är lasagne, men eftersom mitt jobb är rätt stillasittande vill jag dra ner på pasta och äta nyttigare.
8
Söker tips på nyttig och god rätt som innehåller korv. Nån som har några sådana recept?
9
Tack! Nu blev det framflyttat men vi kommer nog testa Kanin Pina (fast med kyckling)!
10
Vi ska bjuda min frus mormor på födelsedagsmiddag. Hon är våldsamt förtjust i tv-programmet Solens Mat. Är det nån som kan tipsa om vilket av deras recept som är bäst?
11
TACK!
12
Sure, recept varierar mycket, men det brukar finnas en röd tråd igenom dem. Men den kan jag inte hitta när det gäller Pizza Bianca. Anledningen till mitt intresse är att den enligt en undersökning är den mest populära pizzan i Stockholm.
13
Någon som har full koll på hur en riktig pizza bianca ska göras? Recepten som finns på nätet och pizzerior skiftar en hel del.
14
En elvisp av bättre kvalitet och degkrokar funkar utmärkt tycker jag om man inte har plats/råd med ännu en skrymmande maskin i köket.
15
Har varit inne på Weibulls, Åhlens, hälsokostaffärer, men utan framgång sökt efter en groddlåda. Var köper man dem? Finns det snygga? Bor i Stockholm.
16
Bara för att testa och för att det verkar kul. Men jag har hört med lite folk och ingen verkar någonsin ha gjort det själv. man köpte det från "Svagdrickabilen".
17
Har googlat på "svagdricka", men hittar inte några vettiga recept. Någon som har något bra recept på svagdricka?
18
Jag gjorde på Markattas turkiska istället. Det tog mycket längre tid i sista stege, men det funkade bra och blev mycket gott.
19
Jag ska också ha dem som vildjäst i en levaindeg. Jag har provat SaltåKvarns turkiska, men är inte helt nöjd med deras jäskraft. Nu testar jag med Markattas. Att jag vill ha just kaliforniska är för att Jan Hedh rekommenderar dem i sin fantastiska bok "Bröd".
20
Någon som vet var i Stockholmsregionen man kan få tag på osvavlade kaliforniska russin?

Annonser

Powered by EzPortal