Citat från: Lasse skrivet 2009-11-15 16:26
Har fundering på att köpa en Bradley. Någon som har erfarenhet av att röka skinka eller fläsk i Bradley - saltning, tider och sånt.
Citat från: roffekock skrivet 2009-03-07 23:14
Det tråkiga är att denna röks termostat har haft detta problem känt sedan en längre tid. Men skit samma.
Jag får en känsla av att du inte diggar mina inlägg om din argentur på röken. Men tvärt om så har jag sagt till din fördel att om man köper dina rökpuckar till röken så är man säker på att inte få en produkt som inte är hälsofarlig allt enligt god sed och en förtröstan om att det du säger stämmer,jag har ingen orsak att misstro dej i denna sak. Därav min ståndpunkt.
Din affärsetik om att du är mån om dina kunder är något som tilltalar mej det är ju brukligt.
Thomas jag har ett tips till varandra. Jag tycker att snacket om vad som är bra med din rök och inte upphör jag är inte ute efter att ta tabbe på din affär. Dom som vill köpa din rök gör det och sen hoppas jag att dom är nöjda med produkten.
Jag tar tillbaks mitt inlägg ang din rök så hoppas jag att allt är OK
Jag vill ju att alla ska röka så mycket det bara går.
Jag skulle gärna se dej som en samarbetspartner.
/rolf