Max hamburgare ätbara?

Startat av agnetasch, 2007-05-08 10:22

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Jag har som tur var inte sett den där reklamfilmen alls men säkert drivs mopeden på frityrolja.

Åt lunch på Max igår, provade deras nyhet "the Crunchy nacho burger". Tyvärr måste jag säga att jag blev ordentligt besviken, jämför bara hur burgaren ser ut på deras hemsida med det platta torftiga slabb jag serverades. Och ja, den smakade torftigt också och hur crunchy tror ni att nachos som legat ett par minuter på en burgare är?
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

"The slushy nacho burger" :D
Hade kanske varit idé att ha nachos bredvid så man själv fick plocka i dom.

Anne

Haha, min var mycket finare än sådär Andreas. Men Agneta har en bra idé, man borde ju kunna få sina nachos "on the side". :)
Anne's Food - min matblogg

Andreas

Jaså minsann Anne du fick en finare och skrattar åt min hemska burgare. :( :) Men du har alltså också ätit en sån, vad tyckte du om smaken?
Den som inte frågar får inga svar.

Anne

Jag tyckte att den var riktigt god, kan absolut tänka mig att beställa den igen. Fast gärna med chipsen vid sidan om.
Anne's Food - min matblogg

Anna

Läs mitt inlägg i denna tråd: http://matforum.nu/index.php?topic=1721.0

Kan vara jättebra, men skiljer sig enormt beroende på vilket Max du väljer

Andreas

Den som inte frågar får inga svar.

Tinto

Älskar Max - men jag kan bara tala för greenburgaren/greenmål :D Den rekommenderar jag anyday om någon känner för en smarrig flottchock! (Burgaren är friterad, övrigt innehåll är isbergssallad, tomat, lök, cheddarskiva och originaldressingen i lite grövre bröd)  Till stripsen gäller givetvis varm smältost!

Hankki

Var upp till Haparanda för några veckor sedan och vi, jag å frun, skulle testa "sveriges godaste......" men det var en stor besvikelse.
Biffen var mestadels mjöl med lite inslag av svin plus att dom hade ketchup i den, vanliga hamburgare utan sallad går det med ketchup men inte blandat med sallad och smörja.
Pomfritten var inte heller god, åtminstone i finland har mcdonalds de bästa "fransk päärona" av snabbkedjorna.
LÖKRINGARNA var däremot till full belåtenhet
Nästa gång blir det väl frasses i haparanda eller 10-pack korv med bröd på ikea..

Tinto


Andreas

Tog ett par bilder på Max i Skellefteå som blir smålustiga tillsammans med rubriken på den här tråden. Men cryptosporidium i sig är förstås inte lustigt, tycker verkligen synd om skellefteborna som fortfarande måste koka allt sitt vatten. Det senaste är att de avråds från bad i älven.
Den som inte frågar får inga svar.

Anna

Med nya de luxe tycker jag att hamburgarna är mer än ätbara, triple cheese var nog den bästa hamburgaren jag någonsin ätit på en "vanlig" hamburgeria! Spelar förstås roll var man beställer den, fick en helt nygjord i boländerna Uppsala. Tyvärr fuskar man på vissa Max, och det är inte en självklarhet att hamburgaren är nygjord trots att detta är affärsidén..

Psilander

Inte för jag äter flottpcukar särskilt ofta, men Max är både söliga och alldeles för stabbiga tycker jag och jag rankar dem faktiskt sist av de tre stora kedjorna. Men deras ostsås, jalapenos och pommes frites låda är supergod.

favoritburgaren bland snabbmat är Burger Kings Dubbel Whopper cheese eller Big King XXL, av nån anledning gillar jag gasolsamken dessutom är de inte så stabbiga. McDonalds cheeseburgare är bra också-

MagnusH

Max slår de övriga alla dagar i veckan enligt mig.

webguide

Jag tycker att hamburgerkedjornas burgare är ungefär lika dåliga, Sibylla och Solnakorv är bättre än övriga.

kallebakom

max goda tycker jag- det var 20 års sedan jag åt McDonalds sist.....så max gäller för mig

Björnmat

Jag sitter ute i garaget idag och mekar med bilen, min lilla pärla behöver en liten service. Har nyss fått hem ett paket med reservdelar till bilen. Och som av en slump så har jag nyss tagit med mig Max hamburgare hem från stan. (Det ligger ett Max precis jämte min postutlämning). Älskar Max hamburgare, så sjukt mycket godare än resterande burger-kedjor. Möjligen kanske Frasses kan utmana, de har ju trots allt fattat storheten med gurkmajonäs på burgaren. Men de har tråkigt kött, sådana där frysta puckar. Max har ju iaf ordentligt kött, och deras bröd köper jag normalt i matbutiken.

Kulmatlag

Som norrlänning som oftast behöver nöja sig med Frasses så är Max den kedja jag helst går till när jag är söderöver:) Goda såser på burgarna är främsta anledningen, och hamburgerköttet är helt enkelt godare.

Andreas

Jag tycker tvärtom att såserna är en anledning att välja bort Max, de är erbarmligt söta! Och brödet likaså, jättesött! Tänk på det nästa gång du äter en Maxburgare, hur mycket socker den smakar. Har verkligen inget emot socker, men skall det vara i mängder skall det vara i kardemummabullen, inte i hamburgaren!
Den som inte frågar får inga svar.

Mat-Janne

Mycket socker i såsen gör att det smakar "godare", en sockerfälla. Max vet vad han gör.
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal