Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Skogis
 - 2018-12-26 12:31
Jag fick nog lite mycket ättika i lagen, men annars är den över förväntan god.
Skrivet av agnetasch
 - 2018-12-25 07:05
God Jul till dig också! Vilken innovation! Måste jag prova, jag älskar fiskbullar :)
Skrivet av Skogis
 - 2018-12-24 10:12
Fick en galen idé när jag var och handlade.
Undrar hur Abbas fiskbullar smakar om man lägger dom i ättikslag?
Inköpte därför en burk laxbullar i hummersås (fint ska de vara) Sköljde bort såsen och stekte bullarna lite lätt. För att få lite mer färg på bullarna använde jag farin istället för socker i lagen och så här blev resultatet.
Inte alls dumt :)



God jul på er
Skrivet av Skogis
 - 2018-12-01 10:07
Idag blir det beredning och inläggning av första julsillen i år.
Är tidigt på det men Mannerströms fiskköttbullar som jag lägger i ättikslag med kryddpeppar och skivad lök blir bara godare om dom får ligga till sig ett tag.

Receptet på fiskköttbullarna hittar ni i kokboken Husmanskonst, min tvist är att jag använder 50/50 vitfisk och lax. Bullarna blir fastare och håller ihop bättre med hälften lax.

Annonser

Powered by EzPortal