Vaktelägg temperatur

Startat av webguide, 2011-04-27 21:13

Föregående ämne - Nästa ämne

webguide

Jag har kört vanliga hönsägg i 63 grader och får då en gula som mest liknad mjukt smör. Det blir mycket gott, men, nu har jag testat att göra samma sak med vaktelägg men resultatet blir inte alls det samma. Jag har testat att köra dem i 63, 64 respektive 65 grader men resultatet blir detsamma. Det blir gott, men det blir inte så som jag förväntade mig.

Någon som vet nått om detta?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal