SV: Vad blir/blev det till middag idag 2009?

Startat av kryddburken, 2009-01-01 13:41

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Nyttiga pannkakor och till dessert fruktsallad

peterbjurstrom

Impulsiv matkonstnär med både framgångar och motgångar (ibland orsakandes ett visst mått av raseri)

Kari


kryddburken

En stor form Köttfärsgratäng har jag gjort ikväll! Får bli middag till övriga när jag jobbar mån + tis... Om jag nu inte blir riktigt sjuk, sitter här med feber och snoret rinner.... *blää* Men jag hoppas jag vaknar upp som en ny männiksa imrgonbitti! :-D

http://kryddburken.wordpress.com/2009/04/26/kottfarsgratang/

Kari

Sushi..... Idag igen! :D
Fast en av bitarna, vet ej vilken det var, hade samma konsistens som en bit musmatta...???

Sari

Idag gjorde jag kycklingfilé med en chiliglaze på och potatisgratäng med massa vitlök. 

roffekock

Kari.

Vilket märke var det på musmattan,den vill jag gärna testa.  ;D 8)

Har testat wetex diskduk en gång den var dubbelpanerad med citron kapris o sardell hela midivippen. Tala om överaskning när jag satte kniven i den, upp steg en unken stank av sur disktrasa om dom ändå tagit en ny. :o

Tänk vilka elaka arbetskamrater det finns på krogen. :'(

/rolf
Matforum är bäst

Rymdsmula

igår gjorde jag en jätte god matig sallad med bla minimozzarella,prusciotto,ärtskott,oliver och matvete. Perfekt som picknick en varm dag.

http://nysansmat.blogspot.com/2009/04/matig-sommar-sallad-med-prusciotto-och.html

PerG

Fiskkakor med potatismos och spenatcreme

Kari

Roffekock: :D

--

Lasagne idag från Lidl...

Mickan

Ostfyllda biffar med persiljesås.
Video meliora proboque deteriora sequor

kryddburken

2009-04-28 13:57 #451 Last Edit: 2009-04-28 13:59 by kryddburken
Febrig, snorig och orkeslös och frusen har jag lyckas laga lite mat idag iallafall...
Raggsockar och tjocktröja & solen skiner!  >:(

Idag blir det Fläskkotletter med Rödlöksbalsamico, serverat med smörstekta grönsaker!
Imorgon tänker jag vara frisk!!
http://kryddburken.wordpress.com/2009/04/28/flaskkotletter-med-rodloksbalsamico/

FredrikB

Körde fyra rödingar.  Fyllde firrarna med färsk persilja, gräslök, limevätska, salt&peppar och körde dem i en Finsk rökpåse på grillen i 20 minuter. Till detta en löjromsås, kanderade morotsstavar och Staropramen =)

Kari

Azteka & Quattro Stagione.. Stor som ufos var dom! *rap*

Mickan

Citat från: FredrikB skrivet 2009-04-28 16:20
Körde fyra rödingar.  Fyllde firrarna med färsk persilja, gräslök, limevätska, salt&peppar och körde dem i en Finsk rökpåse på grillen i 20 minuter. Till detta en löjromsås, kanderade morotsstavar och Staropramen =)


Jag vill vara din kompis! Jobba, jobba, jobba...
Video meliora proboque deteriora sequor

FredrikB

Mickan, du får gärna komma förbi till kvällens grillade lammytterfilé med rostade potatisklyftor/morötter/rosmarin och bakad vitlök. Villa Antinori till denna ganska bastanta middag som därmed inleder Valborgsledighetens alla njutningar!

Kari


annamaria

Marinerad grillad fläskfilé, råstekt potatis och Björnbärssås.

Mickan

Gåslever, ljust surdegsbröd och gewurztraminer.
Video meliora proboque deteriora sequor

Kari

Pytt på resterna från igår. Grymt gott!

Annonser

Powered by EzPortal