Kyckling provence - Weight watchers (1/5)

Startat av Andreas, 2009-12-07 13:11

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Grillad kycklinginnerfilé i örtdoftande skysås med vitt vin, rosmarin och timkan. Morötter och champinjoner. Råris i eget fack.

Råris i eget fack ja. Weight watchers verkar ha gått över till att numera leverera all mat i tråg med två fack. Fördelen är att maten inte blir lika skakkänslig i hanteringen, när allt ligger i ett fack är det lätt hänt att riset åker omkring så att det ser riktigt stökigt ut. Nackdelen med två fack är att det stör ätandet, när man äter brukar man ju normalt skyffla upp det som finns på tallriken på gaffeln med kniven i en svepande rörelse, men det är svårt när det är en vägg i vägen. Dessutom leder facken tankarna till gamla matbespisningar där man fick ganska hemska plastbrickor med massa fack. Så nej, någon flerfacksfantast är jag inte.

Och trots facken ser det inte direkt topenbra ut, hade velat se mer av kyckling och mindre av gryta i det högra facket.

Men låt oss smaka på maten. Råriset är kriminellt osalt. Morötterna överkokta ungefär som om du nån gång smakat på en morot efter att den legat i ett såskok. Skysåsen är mesig och tunn. Kycklingen är gummiaktig och har dessutom en dålig bismak. Så alltså; osalt, tunt, blaskigt, bismak och dålig konsistens. Saltar och det blir lite bättre men skysåsen blir förstås inte fyllig och god för det och inte heller försvinner bismaken på kycklingen. Får faktiskt kämpa för att få i mig detta. Fi donc!

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 1/5
¤ Helhetsbetyg: 1/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal