Skölja potatis

Startat av Mat-Janne, 2021-08-15 17:04

Föregående ämne - Nästa ämne

Mat-Janne

Om man ska göra till exempel potatismos eller rårakor ska potatisen inte sköljas.
Man vill att stärkelsen i den ska klibba ihop rätten. 
Beträffande råstekt potatis sägs det att det inte spelar någon roll om man sköljer eller inte men hur påverkas smaken? Vad smakar stärkelse?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

agnetasch

CiteraVad smakar stärkelse?
En tesked potatismjöl borde ge svar på den frågan ;D

Mat-Janne

Citat från: agnetasch skrivet 2021-08-16 08:28En tesked potatismjöl borde ge svar på den frågan ;D
Nja, det är inte samma sak förstår du väl. Tack för svar i alla fall.
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal