Vad syndar du med just nu? (smusslar i dig för gott?)

Startat av Kari, 2009-02-12 23:57

Föregående ämne - Nästa ämne

Tinto

Hur rostar du dina kikärtor kari? Och har du kokat dem på ngt speciellt sätt med det ändamålet? Jag kokar baljväxter lite olika beroende på vad de skall användas till :)

Jag sitter och mumsar lösgodis efter äggfrukost, till mitt försvar kan jag kanske säga att den här påsen köpte jag för ett par månader sedan och glömde bort, så jag äter inte det speciellt ofta. *tuggar hårda, en gång i tiden mjuka, lakritsbitar*

agnetasch

I går blev det rostade bondbönor (tack Mickan för tipset) Dom är verkligen knapriga o goda!

Kari

Citat från: Tinto skrivet 2009-06-28 08:09
Hur rostar du dina kikärtor kari? Och har du kokat dem på ngt speciellt sätt med det ändamålet? Jag kokar baljväxter lite olika beroende på vad de skall användas till :)


Hej Tinto!

Rebecca är min kikärtsguru, http://rebeccabakar.blogspot.com/2008/07/rostade-kikrter.html
Den här gången hade jag kikärtor som var 6-8mm och rostade dessa i 125 grader ca 90 minuter med lite lite rapsolja. Semisega och goda!

Edit:

Hehe, hade visst en bild här: http://receptomaten.blogspot.com/2009/05/rebeccas-knubbisar-snask-med-kikartor.html

milaja

Jag har precis syndat färdigt med hemgjord vaniljglass, hallon och choklad

marisan

Skånsk pepparkaka med jordnötssmör, den med bitar i. Till kardemummate med mjölk.

Tinto


Mickan

Citat från: ena skrivet 2009-06-27 23:21
åhh... höll på att glömma mitt lördagsgodis *skrattar*

ferarribilar med colasmak...


Underbart goda! Köpte 2 kg för 30 kr i fabriksbutiken. Kommer räcka väääldigt länge ;D
Video meliora proboque deteriora sequor

ena

vart ligger fabriksbutiken *nyf*

kan tänka mig det... köpte 6 st o de räckte hela lördagskvällen för min del...
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Mickan

Video meliora proboque deteriora sequor

Kari


annamaria



Tinto

Äppelpaj med glass! Och innan dess chiliostkrokar. *obotlig*

annamaria


Ia

Kakor från bageriets bästa (Göteborgskex) Fridas Havre & Himmelrike. "Härliga och sega havrekakor med stora bitar av mörk choklad, hasselnötter och russin" Helt ok faktiskt :)
Ia´s Matblogg

Kari

Tänkte njuta av lite fulchoklad men det blev en besvikelse.
Marabou Sensation yoghurt/hallon på gränsen till äcklig.

Detaljerna finns på min blogg: http://receptomaten.blogspot.com/2009/10/ingen-sensation-marabou-tack-men-nej.html

Ia

Dumlechokladkaka. Tror det är ngt nytt, nytt för mig i alla fall! O gott som tusan! :)
Ia´s Matblogg

Kari


Ia

O det kallar du synda Kari!??!?!??! :) Själv har jag moffat i mig en påse Gott och blandat Sura
Ia´s Matblogg

annamaria

Kanterna från min nybakade rulltårta. Mmmmmmmmm. Hemgjort äppelmos i är det.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal