Citat från: Kalle W skrivet 2011-10-30 00:51
Tack för tipset! Stekte älgfile till 55grader och lät den vila kanske 7 min idag, kan ha vart det bästa köttet jag nånsin ätit!
Citat från: elka skrivet 2007-10-14 10:38
Termometern testad! Kul detalj att den går att ställa in för nöt, fläsk, lamm, kyckling och kalkon och hur man vill ha köttet så slipper man leta i böckerna om innertemp!
Citat från: Andreas skrivet 2007-10-15 08:01
Är det en enda fördefinierad temperatur för nöt eller är det flera - alla vill ju inte ha helt genomstekt?
Citat från: elka skrivet 2007-10-16 21:54
Andreas: Så här är de fördefinerade värdena:
Nöt Well done 77, Medium 71, Medium rare 63, Rare 60
Kalv Well done 77, Medium 71, Medium rare 63
Lamm Well done 77, Medium 71, Medium rare 63
Fläsk Well done 77, Medium 71
Kyckling Well done 82
Kalkon Well done 82
plus att det går att programmera sin egen temp som vanligt.