Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Karl Erik Schough
 - 2015-10-29 17:47
Släng för Guds skull era "minosharps" åt Hälsingland. De fungerar som en rasp mot en nagel.
Skrivet av vilsjin
 - 2013-01-06 17:54
Ja det räcker. Du bör inte använda ett skärpstål på en Globalkniv om det inte är MYCKET finmönstrat (alt. keramiskt) och du vet precis hur du skall göra. Risken att skada eggen är för stor. Skärpstål används för att 'räta upp' eggen på knivar av mjukare stål.
Skrivet av MikaelS
 - 2013-01-05 16:41
Hej! Är tok-rookie ang. detta med skötsel av knivar. Fick en fin Global G2 och en minosharp plus 3 när jag fyllde år. Min fråga: räcker det att jag använder den finaste rullen på minosharpen emellanåt (istället för att används ett skärpstål (tror jag det heter)) eller bör jag skaffa något mer som komplement till minosharpen för att hålla kniven i trim och få den att hålla länge?

Annonser

Powered by EzPortal