Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Karl Erik Schough
 - 2015-10-29 17:31
Och tappar du den på ditt stengolv är det kört.
Skrivet av Skogis
 - 2014-11-25 22:27
Jag provade att bryna med ett diamantbryne. Har man kunskap att bryna vanliga stålknivar, fungerar det lika bra med keramiska och diamantbryne.
Kniven blev betydligt bättre men som Vilsjin skriver så blir keramik inte lika vasst som stål. Jag tycker också att det är lite obehagligt att dom inte väger lika mycket som vanliga knivar. Man får känslan av att man skär med en plastkniv, men en betydligt vassare sådan.
Skrivet av Skogis
 - 2014-02-11 10:06
En nackdel med keramik är att det är så skört. Man har snabbt en tandad kniv, varken man vill det eller ej.
Skrivet av vilsjin
 - 2014-02-11 09:35
Min erfarenhet är att de är tämligen slöa (med mina mått mätt) men de de behåller den relativa oskärpan väldigt länge.
Måste de slipas krävs det att man använder diamantbrynen (hårdare än keramiken).
Skrivet av talismanen
 - 2013-05-03 17:15
Är det någon som har keramiska knivar och vet hur dom ska slipas eller dom kanske inte behöver slipas ?

Annonser

Powered by EzPortal