Citat från: Mickan skrivet 2011-03-16 17:35
Undrar hur du definierar "fluffig" Pernilla. Har lite svårt att se att det receptet ger fluffighet. För mig är fluffigt fyllt med luft, mjukt och poröst.
Citat från: Andreas skrivet 2011-03-17 09:09
Skulle man kanske kunna grädda dem med endast övervärme?
Citat från: Pernilla Elmquist skrivet 2011-03-16 12:22
Tack för tipsen!
Hittade ett recept igår där man mixade alla torra ingredienser för sig (även socker) och använde både mjölk och olja. De blev fantastiskt goda. Och kladdiga och lite fluffiga. Här kan ni se resultatet och receptet. http://pernillaelmquist.se/2011/03/15/en-vanlig-hederlig-husmansmuffin/
Hälsar
MästerkockPernilla
Citat från: Karolina skrivet 2011-03-16 11:00
Kladdigt nertill, fluffigt ovanpå och i kanterna låter ju som den perfekta kladdkakemuffinskombinationen. Om nom nom.