Mobila lyxkök

Startat av Andreas, 2008-02-09 12:04

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ett mobilt kök som kostar 450 000 euro med tre stjärnkockar och råvaror som gåslerver och tryffel från Frankrike - ja det är vad som följer med Citroën-stallet och rallyvärldsmästaren Sébastien Loeb överallt. http://www.nwt.se/ArticlePages/200802/08/20080208214012_797/20080208214012_797.dbp.asp

Hur vanliga är sådana här mobila stjärnkocksutrustade lyxkök egentligen? Är detta något helt unikt eller förekommer sådant här inom andra sporter eller områden?
Den som inte frågar får inga svar.

roffekock

Trevlig som attan men knappast genomförbart här i Swedala pga miljö och hälsa heter det, dom har ingen förståelse för sådana här finneser. :)

/rolf
Matforum är bäst

Mimmi

2008-02-10 14:46 #2 Last Edit: 2008-02-10 17:34 by imse
Alla har ju inte sådana resurser att tillgå även om jag kör Citroen. Själv har jag kockat i hemvärnets kokvagn under rallyt. Till förmån för bygdens föreningar. Loeb handlade inte av mig men det gjorde Solbergs fru och barn. :) Tommy Mäkinen gillade kokekorven, på finskt maner, i en tallrik med ketchup och senap a´part.
Det var i alla fall en fantastisk uppelevelse att dra igång kokvagnen på mörka morgonkvisten.

http://mimmismat.wordpress.com/2008/02/10/i-en-kokvagn-pa-svenska-rallyt/

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal