Grand Hall Crossray® brännarteknologin

Startat av solenkille, 2009-05-06 15:42

Föregående ämne - Nästa ämne

solenkille

någon som känner till/eller har erfarenhet av denna grill ???

Är nu lite vilsen i pannkakan av alla dessa olika gasolgrillar

Tacksam för tips

Kurtson


solenkille

Hejsan Kurtson
av allt som jag läst om grillar på denna sajt så har du gett många goda tips och ideèr...samt att du är väl insatt genom ditt arbete och intresse...

Jag har ingen länk men den affär som jag har goda kontakter med har en sådan grill nyuppackad och han kan ge mig kanonpris............

Idag har dom specialiserat sig bara på Weber

och av allt läsande på denna sida och allt som finns på nätet med både fördelar och nackdelar om gasolgrill vs Kolgrill 8)

så har jag bestämt mig för en gasol och är beredd att lägga ut en rejäl slant men inte för att grillen skall glänsa utan att verkligen kunna grilla som gör grillgommen salig ;D


agnetasch


Andreas

Craossray = Infraröda brännare penetrerar maten och tillagar den inifrån och ut, att jämföra med traditionella brännare som bara hettar upp luften och torkar ut maten. På köpet tillagas maten snabbare och det går mindre gas.

Neil Perry, ägare av "världens-50-bästa-restauranger-korade" Sydney-restaurangen Rockpool: "It is amazing how the temperature is so even over the whole grill, how the heat is not affected by loading up, and importantly - no flare up and burning."

Ja detta var i alla fall något nytt för mig, men är det bara reklammumbojumbo eller är infraröda brännare alltså verkligen helt överlägsna?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal