Vad blir/blev det till middag idag 2010?

Startat av bryggens, 2010-01-03 15:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Igår: Ovanligt lyckad hempizza
Idag: Vette 17. Ännu.

smakakarin


Patrik

2010-12-15 17:56 #802 Last Edit: 2010-12-15 22:32 by Patrik
Idag blev det lite vardagslyx:
Älgfilétartar med brynt smör och soja, gravade lingon, koriander, äpple och rödlök.

Huvudrätten tänkte jag börja med nu. Resten av älgfilén med något tillbehör.

annamaria

Julbord på jobbet! Supergott, allt hemlagat.

Patrik

Idag blev det ciderbräserat fläsklägg och (mo)rotmos.

Stefan

Fredagens hamburgare blev en med hackad svamp och chipotleketchup, riktigt gott!
http://www.hamburgare.org/hamburgare-med-svamp-och-chipotleketchup/



Adam

Lammkotletter med gratäng på potatis och morötter.
http://winendine.se/?p=3680
Denna smarriga rätt blev jag bjuden på härom dagen. Riktigt gott.



Kari

Idag blir det: *trumvirvel* - Julmat!  :o ;) ;D

annamaria

I dag blir det ännu mer julmat med tillägg av Brysselkålslåda.

smakakarin



Stefan

Förutom "Tortillas á la Agnetha" som är ett recept vi fått av en kollega på ett gäng galet goda tortillas gjorde jag även en av de godaste milkshakes jag smakat. Cheesecake- och björnbärsmilkshake, vilken hit!
http://www.hamburgare.org/cheesecake-och-bjornbarsmilkshake/

Hasse

Det är trevligt att det postas bilder på Matforum, men jag påminner om de regler som gäller:

Bildernas längsta sida får inte överstiga 700 pixlar och bilden får inte vara större än 100 kB. Detta gäller även om bilden inte ligger på Matforums server. Anledningen är att vi i största möjliga mån vill undvika att Matforum blir segt, och vill visa hänsyn till dem som inte har en snabb internetuppkoppling.

I avdelningen "Om forumet" finns mer att läsa om detta:

http://matforum.nu/index.php?board=30.0

smakakarin


annamaria

Efter en låååång dag på årets Julcup i fotboll så blev det: Ugnsstekta tjocka revben, kokt potatis, god sås och kokta grönsaker.

smakakarin


Adam

Vildand med körsbärssås
http://winendine.se/?p=3780

Dagens lunch som farsan slängde ihop, sjukt gott.


"Denna rätt på gräsandsbröst serverades med en perfekt sås av körsbär och tillbehör bestående av brysselkål samt en potatis- och jordärtskocksgratäng"

Robert021

Jag lagar ugnstekta kalkonvingar från Hagbyfågelfarm, dessa ska jag servera med ris och en yoghurtsås. Vingarna har jag bara kryddat med salt, peppar och chili, ganska så enkelt alltså. Jag har också ringlat över lite olivolja. Vi får se hur det blir, det är första gången jag gör just kalkonvingar.
www.husihelvete.se - Nu över över 420.000 besökare.

Kari


Annonser

Powered by EzPortal