Citat från: Skogis skrivet 2015-11-18 23:09
Testar nu rapid infusion, en metod att med hjälp av gräddsifonen suga ut smaker ur kryddor och på så sätt få fram tonic och/eller gin i ett nafs. Ja nafs och nafs, sifonen står nu med kryddor och sprit i sig och ska göra så i 20 minuter, tur att det bara är lillördag
Gissar att man använder lustgas för att slippa att få ginen kolsyrad, annars går det nog lika bra med CO2.
Citat från: Skogis skrivet 2015-09-04 19:37
Visst är det jobbigt Men jag ställer upp!
Det är ginen Hendriks som lurat in mig på gurkspåret. Prova och du kommer förundra dig över att slanggurka faktiskt smakar något.
Citat från: Skogis skrivet 2015-08-21 23:40
@crlhrv
Jag ska helt klart kallinfusera barken vid nästa försök men varför har du så mycket citronsyra i?