Forumaktiva bloggare

Startat av Andreas, 2009-09-05 12:23

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Har på kul lagt till en liten ruta i vänstermarginalen med en länklista som uppmärksammar de matbloggar som varit mest diskussionsaktiva i forumet under varje vecka. Överst visas den som gjort flest inlägg innevarande vecka, nedanför den som gjort näst-mest osv. Om två skrivit samma antal hamnar den som skrivit senast ovanför. Inlägg i "Vad gjorde du för gott senast", "Vad bakade du senast", "Vad åt du till middag" samt inlägg som länkar till den egna bloggen räknas inte eftersom denna typ av inlägg sällan brukar vara av diskussionskaraktär.

Skicka gärna PM till mig om du aldrig syns där trots att du både är aktiv i forumet och har en matblogg med i listan över matbloggar.
Den som inte frågar får inga svar.

Hasse

Grattis till Ia, AnnaMaria och Fröken Dill som blev de första att hamna på denna exklusiva lista!

annamaria


Andreas

Ni har säkert noterat att när någon på forumaktiva-bloggarelistan bloggar så färgas dennes bloggrubriker i den lilla rutan "Matbloggat" i vänstermarginalen lila. Från och med idag färgas även rubriker i stora bloggrubrikslistan http://matbloggat.se på samma sätt.

Forumaktiva-bloggarelistan nollas dessutom numera varje dygn.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal