Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mat-Janne
 - 2017-12-04 14:51
Lågan är blå. Spisen är anpassad / godkänd för den typen av gas som Stockholm har nu.
Skrivet av webguide
 - 2017-12-04 06:38
Är inte soteffekten kopplad till dålig/ofullständig förbränning? eller problem med själva spisen, fel inställningar, dysorna är av fel modell etc. lågan skall vara blå, inte gul.
Skrivet av Skogis
 - 2017-12-03 18:24
Jag har gasol och mina grytor ser mer eller mindre likadana ut undertill.
Vissa grytor blir blivit feta/svarta men popcorngrytan är i särklass värst :)
Kan det vara värmemängden som är orsaken?
Skrivet av Mat-Janne
 - 2017-12-03 12:52
Finns det någon expert på stadsgas här (Stockholm) som kan förklara varför gasen lämnar en brun och fastbränd fet yta på undersidan av kastruller och stekpannor?

Annonser

Powered by EzPortal