Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2017-12-13 14:43
Finns det nåt sätt att rena frityrolja? För vissa saker, som till exempel fisk, gör att oljan luktar starkt av fisk efter en enda användning och därför kasseras, vilket känns ganska slösaktigt.
Skrivet av webguide
 - 2017-12-11 08:23
Jag bukar gå efter lukten, om den börjar lukta osigt så kastar jag den (i soporna). Olja skall förvaras, tätt, mörkt och svalt.
Skrivet av Mat-Janne
 - 2017-12-10 17:27
Det finns ju billiga och bra fritöser numera.
Kan man återanvända oljan efter en fritering eller måste den hällas bort? Om man kan återanvända den:
1. ska den silas?
2. hur bör den lagras?
3. hur länge kan den lagras?

Annonser

Powered by EzPortal