Har du gjort okonventionella semlor nån gång?

Startat av Andreas, 2008-02-11 08:33

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

På ett café här i stan brukar de sälja saffranssemlor efter nyår.

Och så såg jag precis i Nya wermlands-tidningen http://www.nwt.se/ArticlePages/200802/10/20080210192001_873/20080210192001_873.dbp.asp att de på Not Quite café http://www.notquite.se i Fengersfors även har:

¤ Wienersemla
¤ Skogshallonsemla
¤ Chokladmoussesemla
¤ Laktritssemla
¤ Semla italiano - oliver, soltorkade tomater, rödlök och keso i osötat bröd (Visst låter det mest som en bagel?)

Nån som provat baka någon av dessa semmelvarianter eller någon annan kul variant?
Den som inte frågar får inga svar.

Sweber

Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

kryddburken

Åh så tjudiga Sweber!!
Vad har du gjort dom av för deg? Fyllning etc?

Ser ju ut att passa till alla hjärtans dag, med ett litet utskuret härta i marsipan på toppen bara! *S*

Andreas

Ja såklart räknas de, jättefina Sweber, jag instämmer i Kryddburkens frågor!

Såg förresten en semmelbok i Bokias bokrealista, "Semlor" av den alltid sötsaksboksskrivande Mia Öhrn med ordinarie pris 248:- för 69:-, tänk en hel bok bara om semlor, den måste bestämmt innehålla en okonventionell semla eller två..?

Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal