Vitlökssalt

Startat av agnetasch, 2011-12-03 17:41

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Jag var på Martin Olsson o handlade idag. Det är inget jag gör så ofta så det gäller att få rätt grejer med sig hem. Det misslyckades jag med idag. Jag skulle ha en stor burk mald vitpeppar, men synsvag som jag är tog jag fel o fick med mig en stor burk (340 g) vitlökssalt istället. Jag har inte tillfälle att åka o byta så jag får försöka hitta på något att göra med vitlökssaltet. I vanlig matlagning tycker jag inte det är någon hit; den lilla burk jag redan har är väl c:a 15 år eller nåt.
Finns det någon som har något handfast tips på vad jag gör med så hejans mycket vitlökssalt?

JanneG

Ta 2 st skålar och ställ framför dig, ta sedan en bricka och häll ut vitlökssaltet på den... nu är det bara att börja sortera, saltkorn i den ena skålen och vitlökskorn i den andra... Perfekt tidsfördriv mörka vinterkvällar...
;D

agnetasch

Jaa, en absolut strålande idé! Eller så kan man ha det som någon slags sällskapslek till jul; olika lag som tävlar om att fortast sortera kornen (så slipper jag ;D)

JanneG

Haha.. och vinnarna får ta hand om disken...  ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal