Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2008-11-07 13:38
Med köttfärssås, bechamelsås och mozzarella

Vet inte riktigt vad jag ska säga om utseendet på detta...

Allra överst ligger ett bechamellager som smakar mest smöraktigt och så lite ost. Lasagneplattorna är aningens för mjuka och har av nån anledning inte riktigt den där blanka känslan de brukar ha. Köttfärssåsen är ganska fyllig men gillar inte smaken, det är som när jag nån gång experimenterat i köket och satt i för mycket ingredienser så att det till sist smakar allt och ingenting.

Rätten innehåller köttextrakt (vilket tydligen i sin tur kan innehålla jästextrakt vilket i sin tur innehåller glutamat).

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5

Annonser

Powered by EzPortal