Vad blir/blev det till middag idag 2010?

Startat av bryggens, 2010-01-03 15:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Mickan

Älgfärsburgare på surdegsbröd. Lade en rejäl skiva Brisa, brieliknande ost från Påverås, emellan och salladen blev Roman.
Video meliora proboque deteriora sequor

Adam


Adam


Adam

Citat från: Mickan skrivet 2010-10-17 14:34
Älgfärsburgare på surdegsbröd. Lade en rejäl skiva Brisa, brieliknande ost från Påverås, emellan och salladen blev Roman.


Fy f-n vad najs!

smakakarin


Kari

Igår blev det småplock i massor, bla lammfiol. Lchf hela vägen :)


Sari

Ikväll åt vi tunnbrödsrulle...  :) 

smakakarin


Kari

ICA's färdigkryddade kyckling med smak av julen som komma skall :)

Lena Marie

Igår pumpasoppa för första gången i mitt liv. Överraskande gott!
Idag fisk i grädde och västerbotten med pressad potatis. Fisk är bra mat!
Alma Mater - mat är gott

Hasse

Lena Marie,

Fisk i grädde och västerbotten låter gott. Jag blir jätteglad för receptet om du vill visa det!

Själv åt jag kokt sej med citronsås, kokt potatis, brysselkål och rårivna morötter.

Kari

Kokt potatis, vitkål i sirap (lr vad man nu ska kalla det) och till det årets första julskinka som griljerats med bla. apelsin och whisky :)

Recept & bild: http://www.spisat.se/2010/10/recept-griljera-julskinkan-med-apelsin.html

Lena Marie

Hasse: Fisk i grädde och Västerbottenost http://almamater.bloggplatsen.se/2010/10/22/3803895-fisk-i-gradde-och-vasterbottenost/

Ikväll åt vi en härlig Spagetti på kolarhustruns vis
Alma Mater - mat är gott

Hasse

Egentligen är jag inte alls förtjust i stuvad potatis, men av någon anledning fick jag för mig att jag skulle göra det idag.

Jag gjorde mitt bästa för att dölja mjölksmaken med svartpeppar och lite flytande grönsaksfond, och tillsammans med isterband och lingon blev det ganska gott, faktiskt.

Mickan

Lagat 10 lådor med ris och kyckling. Idag fick kycklingen sällskap av lite tomat, paprika, vitlök och aubergine.

Lagat 10 lådor med ris och nötfärs. Idag fick nötfärsen sällskap av lite trattisar, purjo och rivet äpple.

Lagat 8 lådor ris och lax. Idag kryddade jag laxen med ingefära och lime.

28 lådor räcker till 9 dagar ungefär...

Kokat sex ägg och lagt i kylen så nu är havregrynsgrötens partner redo.

Mmm, ja e galen!
Video meliora proboque deteriora sequor

Lena Marie

Alma Mater - mat är gott

Adam

Lövbit med proscuitto och parmesan
http://winendine.se/?p=2855


Det blev även denna gång en bit nötinnanlår samt getostar, parmesan, prosciutto och färsk broccoli. Rätten är snabblagad eftersom köttet blir klart fort och detsamma gäller för att lättkoka broccolin. Som vanligt har jag gjort en enkel sky på vitvin, fond och köttsaft.


smakakarin


alsa

Pastagratäng med en stor sallad tiill, rester från i fredags ;)
Grilla och ute spabada är livskvalite:-)

Annonser

Powered by EzPortal