Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - webguide

1121
Jag beställer här: http://www.avant-garde-cooking.com/epages/61253754.sf/en_GB/?ViewObjectID=1093787

Levererar hem till dörren med UPS.
1122
Någon som experimenterat med Texturas?
Jag har börjat pyssla lite med emulsioner och airer och väntar hem en leverans med Tapioca och Alginat, skulle vara kul att utbyta erfarenheter.
1123
Hej... Har precis reggat mej.
Jag har köpt en julskinka och när jag stod med den i affären så funderade jag på att köra den Sous-vide, eftersom den så att säga är vackad å klar... Men, den ligger ju i saltlake, så jag står lite frågande till hur det påverkar det hela?
Om jag måste skölja av den så förlorar jag ju vackningen och då kan jag lika gärna koka den "som vanligt" men annars kan det vara ett intressant experiment. Den är på 2 kg, om jag kör den på 75 grader (är lite osäker på temperaturen för vad jag förstår så utvecklas skinkan den karraktäristiska julskinkesmaken vid den temperaturen) vad skall jag beräkna man beräkna koktiden till? (Vill ju inte perforera vackpåsern i första taget).

Annonser

Powered by EzPortal