Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Johan_

1
Llite tidigt ute men kör ändå. Min bror har redan kommit med sin julklappsönskning, han vill ha en traktörpanna. jag frågade om han vill ha teflon eller inte o hans svar var att det vet nog du (jag) bäst. tänkte därför höra vad ni tycker? Själv har jag en med teflon och en rostfri som jag använder till lite olika saker. Vet inte riktigt varför jag gör det men har blivit så, tycker att de passar till olika saker bara. Men om man ska ha bara en så fick jag beslutsångest. Så vad föredrar ni? Får gärna komma med konkreta förslag oxå budgeten är upp till 600:-
2
Hej. Är det någon som har erfarenhet av skeppshults Grill- & stekplatta? http://www.skeppshult.com/sv/product/0381/

Såg någonstans att den skall användas i ugn och på ett annat ställe stod det att den ska användas antingen över öppen eld eller över lågan på en gasspis. Jag skulle vilja ha något sånt här som jag kan använda på en vanlig elspis, för att få som ett stort stekbord. Tror ni att vanliga elplattor kan värma upp det tillräckligt?

Johan
3
Någon som kan tipsa om bra ställen i Sverige som säljer vattenstenar? Ska till New York ganska snart och tänkte köpa en King combo 1000/6000 där, men om det finns lätt att få tag på här så skulle jag helst slippa dra på den. Vet att det finns en del på nätet från bla JCK (dock inte Kingen) och en del andra ställen men skulle helst vilja kolla lite i en butik. Sen kan man ju få king combon för ca $50 så vill ju inte betala så mycket mer än så. Jag bor i Karlstad men är i göteborg ibland så i närheten av dessa ställen vore bra. Vad använder ni för att jämna ut stenarna efter användning är det bäst med någon typ av stone fixer eller funkar det lika bra med något billigare alternativ?

Johan
4
Jag söker efter en magnetlist. Vill ha en som magneterna är dolda inne i och tillverkad av trä. Jag är lite försiktig med mina knivar och vill inte ha dem mot metall och tycker inte det är speciellt snyggt med gummi. Söker en som är runt 40-50cm. Har hittat en från type 301 Porsche men har ingen större lust o betala mellan 700-1000 kr. Någon som vet om det finns några andra? och i så fall vart? Funderar annars på att fixa ihop en själv men har kollat runt lite och vet inte vart jag kan få tag på lämpliga magneter. Någon som har tips om detta uppskattas oxå.

Annonser

Powered by EzPortal