Trasig hushållsmaskin

Startat av Gunvor H, 2007-05-12 16:50

Föregående ämne - Nästa ämne

Gunvor H

Gunvor här! Sonhustrun begåvade undetecknad med en liten Elektrolux för många år sedan jag brukat mestadels för rivning av de rotsaker jag fryser ned när de är bäst o tar fram under vinterhalvåret. Så igår händer en stor olycka,jag fäller överdelen av locket, en tagg av plast lossnar o till min stora förskräckelse går assistenten ej längre starta. Då tingestar går itu blir jag förtvivlad. Vem kan hjälpa mig laga den, går Karlssons använda! Margaretha sa till mig att dylik plast är ogörlig. Jag hade en karl som såg över tvättmaskinen hemma i förfjol som hade mage att sända räkning på 500 kronor för att bila över budskapet att den ej går reparera. Leif duger inget till med teknikaliteter.

Urban

Tror att du ska ta och ringa till Electrolux först och se vad dom säger.
Det kanske inte blir så farligt dyrt som du tror... Fast nån hundring får du allt räkna med.

agnetasch

Hur gammal är assistenten egentligen?Du kanske ska slänga den o köpa en enklare matberedare eftersom du bara river grönsaker i den.En assistent använder man (jag) annars bara till stora degar,köttmalning o korvstoppning.Den tar stor plats om man jämför med matberedaren som är så mycket mer användbar.Priset kanske blir det samma: ny matberedare eller reparation av gammal assistent.

Rob

Eftersom maskinen inte startar är det sannolikt en av startspärrsgrejjerna som gått av. Ett alternativ till att limma plast (vilket kan vara svårt) skulle vara att ta bort/ gå runt startspärren.
Detta skulle då innebära att du kan starta helt utan lock vilket givetvis är farligt!!

Jag håller nog med agnetasch, kolla på en ny enklare, kanske kan någon på forumet sälja dig en begagnad, annars bör de väl finnas på blocket misstänker jag.

Andreas

Tog det här kortet häromdagen med den här tråden i bakhuvudet, undrar just om det finns startspärrar på dessa? ;)
Den som inte frågar får inga svar.

Pite-Långnäs

En sk. Matmäster går på ca 600 kronor.Har själv en Bosch.
Mycket bra storlek, lätt att hantera och förvara.


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal