Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Andreas_L

1
Hej!
Fick ett tips av en kollega som smakat något gott på en restaurang - en förrätt som man på meny kallade för "Renstekspannacotta". Han tror att den likt en vanliga pannacotta innehöll gelatin, men var naturligtvis osötad.

Har någon av er testat något liknande? Han beskrev köttet som oerhört finmalet (passerat?).

Tar varmt emot tips och recept!

/Andreas
2
Hej!
Funderar på att marinera diverse torkad frukt såsom fikon och russin i konjak, både för att kunna använda frukten i exempelvis en kaka men också spriten till att exempelvis spetsa en glögg med.

Finns någon risk att frukten blir dålig under överskådlig tid eller kommer alkoholen att konservera den? Planerar låta det ligga fram till jul.

Mvh A
3
Hej!

Då intresset för det egentillagade är stort funderar jag nu på det här med hemmagjord, lufttorkad skinka. Finns det någon här som provat det och i så fall kan komma med lite konkreta tips?

Mvh Andreas

Annonser

Powered by EzPortal