Gångemad - Lamm, honung och delikatesser direkt från gården

Startat av soo, 2011-08-08 22:55

Föregående ämne - Nästa ämne

soo

Gångemad är ett lantbruk som drivs av familjerna Abrahamsson och Sörqvist. Vi driver en lammproduktion med höstlamm där vi erbjuder lammkött direkt till kund under säsong. Våra lamm föds enbart upp på gräs från våra vallar och beteshagar och de går ute hela sommaren.

Vi tycker själva att det är viktigt att veta att det kött vi äter är uppfött på ett bra sätt, därför tar vi gärna emot besök av de som är intresserade. Två gånger om året arrangerar vi också marknad på gården.

Du kan köpa helt eller halvt lamm i låda och välja mellan flera olika styckningsalternativ. Köttet avhämtas sedan hos oss på gården.

Utöver lamm erbjuder vi också honung från vår egen biodling, ägg samt olika delikatesser som hemlagad sylt, chutney mm

Vi finns i Marks kommun, ungefär 6 mil från Göteborg. Är du nyfiken, besök oss på www.gangemad.se eller på Facebook.

Välkomna!

Vänliga hälsningar,
Oscar Abrahamsson, Gångemad


agnetasch

Låter väldigt trevligt detta! Ni talar väl om här på forumet när ni ska ha julmarknad?
Blir det på en söndag kan man ju samordna marknadsbesöket med julbord på Skårs Gård som väl inte ligger alltför långt ifrån er.
Fr.a ser jag fram emot att spela hönsbingo :D

soo

Hej!

Roligt att du är nyfiken på vår verksamhet!

Ska verkligen försöka komma ihåg att underrätta om vår julmarknad här, men för säkerhets skull är det bäst att "gilla oss" på Facebook www.facebook.com/gangemad eller skriva upp sig på vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/dj3q6.

Mvh Oscar

agnetasch

Nu har jag precis kommit hem från Gångemads vårpicknick, mätt, trött o lite,lite solbränd. Hela arrangemanget var bra upplagt. Vi var ett sällskap i åldersspannet 2 till 82 år men det fanns saker för alla; 82-åringen uppskattade kaffe o våfflor (med hemgjord sylt) medan 2-åringen tyckte det var häftigt att åka häst o vagn. Själv handlade jag bröd, ägg o rabarbersaft. Och spelade hönsbingo! Det har jag aldrig gjort förut men upptäckte snabbt att det är beroendeframkallande. Så fort hönan sattes ner i den lilla hagen med numrerade rutor (där den skulle bajsa) blev alla spelare som galna o började kackla för att locka hönan till "sin" ruta. En som lyckades var min man som faktiskt vann en omgång! Jag undrar om han kommer att berätta om det för sina arbetskamrater i morgon ;D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal