Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Kocken

1
Jag sitter med ett par nya projekt för matsajter och känner att man är insnöad vad det gäller funktioner med mera som ska finnas på en bra matsajt.

Vad tycker ni ska/måste finnas på en matsajt?
2
Lyckas med mat - Köksredskap är en köksbutik som med nätförsäljning av högkvalitativ köksutrustning, köksredskap och andra restaurangprodukter till privatpersoner, företag och proffs.
Företaget ägs av Peder Näslund som har mer än 20 års erfarenhet av restaurangbranschen, både som köksmästare och restaurangchef.

Affärsidén är att erbjuda väl utprovade och kontrollerade köks- och restaurangprodukter utvalda av proffsen själva och det absolut bästa i sin prisklass.

Vår styrka ligger i att vi lagerför alla produkter och har därmed snabba leveranser, oftast har du dina redskap redan dagen efter beställning.

Välkommen in i butiken med köksredskap - www.lyckasmedmat.se

I företaget ingår även en site om mat och dryck Lyckas med mat - Recept www.lyckasmedmat.nu . Där delar vi med oss av mat och drinkrecept, samt tipsar om olika köksredskap som inspirerar till matglädje och experimentlusta i köket.
Vi finns alltid till din hjälp på info@lyckasmedmat.se

Glada mathälsningar
Peder Näslund, ägare av Lyckas med mat i Luleå AB
3
Jag vet inte om detta är rätt forumsdel. Flytta gärna om det är fel.
Alla som någon gång äter färdiglagad mat borde besöka denna sida om vad alla e-nummer egentligen gör.
Jag brukar skrämma alla mina vänner och barn med den.

http://hem.passagen.se/enummer/enr01.html

Annonser

Powered by EzPortal