Citat från: Andreas skrivet 2019-10-15 09:10Jag förstår. Jo jag tycker också att pannan verkar betydligt enklare. Men kanske finns det dem som tänker att med brännare blir det mer som "grillat". Och grillat låter ju läckrare än stekt.
Citat från: Andreas skrivet 2019-10-13 16:28Så du kör helst 2 ggr i stekpannan, först före sovidd och sen efter sovidd?
Citat från: Skogis skrivet 2019-10-08 13:08När jag hitintills sousviddat kött har ytan blivit mer än lovligt tråkig men det har varit snabbt avhjälpt med en gasbrännare. Nu är den jag använder betydligt större än cremé brulee varianten men det har inte varit något problem.
Ska prova att bryna köttet innan det stoppas i påsen nästa gång för att möjligen få ett smakbidrag från stekytan.
CiteraEnligt Modernist Cuisine ska man använda ren butangas och inte gasolblandningen som är den vanligaste på tub här i Sverige, detta pga risk för ev smak från Propangasen.
Citat från: Skogis skrivet 2019-10-08 13:08När jag hitintills sousviddat kött har ytan blivit mer än lovligt tråkig men det har varit snabbt avhjälpt med en gasbrännare.
Citat från: Skogis skrivet 2019-10-08 13:08Enligt Modernist Cuisine ska man använda ren butangas och inte gasolblandningen som är den vanligaste på tub här i Sverige, detta pga risk för ev smak från Propangasen.
Citat från: hostan skrivet 2019-10-07 14:06Detta är kanske en konstig fråga, men är det någon som har testat att använda en creme brulee brännare för att få en mer grillaktig yta på kött? Jag gillar t ex att köra fläskytterfilé på låg temperatur i ugnen. Men själva ytan blir ju rätt trist. Funderade därför på om man skulle ta och köpa sig en sådan brännare för att kunna grilla till ytan innan man serverar köttet.