Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Hasse
 - 2019-11-20 17:29
OK, jag förstår. Det var jag som läste lite slarvigt.
Skrivet av Skogis
 - 2019-11-19 19:19
Understa lagret var vanlig brynt vitkål i min pudding så det fungerar utmärkt.
Skrivet av Hasse
 - 2019-11-18 20:22
Brysselkål är en delikatess!

Kanske kan man blanda brysselkål och vitkål till kålpuddingen?
Skrivet av Skogis
 - 2019-11-18 08:15
Den årliga kalkonmiddagen (Thanksgiving) gick av stapeln i lördags med gott resultat. Nytt för i år var att gästerna hade uppmanats att ha med sig tomma matlådor vilket var uppskattat.
Men brysselkålen var nog inte lika uppskattad för den fanns det rätt mycket kvar av när vi packade ihop resterna.
Tänkte som så att kål som kål och krönte därför en kålpudding med ett lager skivad brysselkål igår.
Det blev riktigt gott!
Vitkål är rätt menlös smakmässigt och den lilla beskan brysselkålen har lyfte puddingen ett snäpp.
Rekommenderas.

Annonser

Powered by EzPortal