Matforum

Bortalagat - inte laga själv, möjligen värma => Restauranger => Restaurangrecensioner => Ämnet startat av: Andreas skrivet 2011-07-04 13:09

Titel: Piteå: Big boy
Skrivet av: Andreas skrivet 2011-07-04 13:09
Jag hade inte hört talats om Big boy förän jag såg en restaurang i Härnösand. Big boy är en liten hamburgerkedja som finns på, tror det är fyra orter längs norrlandskusten. Jag föll direkt för den skojiga logotypen med den lilla cowboyen och visst är väl Big boy ett jättebra namn för en hamburgerkedja. Dit vill jag gå tänkte jag, men tyvärr var det inte rätt mattid då där i Härnösand.

Nu befinner jag mig i Piteå och här finns också Big boy mitt inne i centrum! Förväntningarna är på topp. Men det börjar inte så bra. Inredningen är plastig som en sämre leksaksbutik. Jag har fullt sjå att hitta ett någorlunda rent bord att sitta vid. Golvet är skräpigt. I kassan står en inte vidare trevlig tonåring som ser extremt uttråkad ut.

Hamburgaren är som vilken hamburgare som helst, varken bättre eller sämre. Stripsen är för mjuka.

Mest påminner Big boy om Frasses. Både Big boy och Frasses har begränsade menyer (få alternativ, inga sallader). Och även hos Frasses kan städningen vara si och så.

Betyg 3/5.
Titel: SV: Piteå: Big boy
Skrivet av: Anna skrivet 2011-09-05 13:27
Oj, då har det gått utför! Uppvuxen i Piteå och ätit många burgare på Big Boy, dock var det ett bra tag sedan nu. Men aldrig varit missnöjd. Får göra ett nytt besök
Titel: SV: Piteå: Big boy
Skrivet av: Andreas skrivet 2011-09-11 12:42
Uppvuxen säger du, kanske är du präglad på dem? :)

Eller var du kanske ung när du åt dem, har för mig att när jag själv fortfarande hade ungdomen kvar :'( så tyckte jag att de flesta hamburgare var goda utan nån större urskiljning.