2021-10-19 19:51

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Anna

1
Rör mig mycket i både Stockholm och Uppsala, men har hittills inte lyckats gräva fram en enda bra pizzeria! Med bra pizza menar jag bl.a. bra råvaror, och riktig deg (inget bakpulver!). Framförallt i Uppsala har jag fått bakpulverpizzor, vilket lämnar en otrevlig bismak (och inte gott heller). Tips någon?
2
Ville bara tipsa om en alldeles underbar ostbutik, som jag besökte för första gången häromdan (dock inte första gången jag provat deras ost): Androuet! Ligger på Nybrogatan 6 i centrala Stockholm (T Östermalmstorg), är ett litet krypin med ett stort utbud. Fantastiska gårdstillverkade franska ostar! :)   

www.androuet.nu
3
Vad är det egentligen som gör att det skiljer så mycket i pris mellan en vanlig glaskeramikhäll, och en induktionshäll? Är verkligen en amatör på området, skall villigt erkännas, men har funderat en del på detta och inte lyckats hitta något bra svar. Är tekniken verkligen så pass mycket mer avancerad än en vanlig häll? Dyra tillbehör eller dyra komponenter? Något annat? Någon som kan upplysa mig?

/Anna

Annonser

Powered by EzPortal