Hej, Fick en Weber Pizzasten i julklapp. Har haft en innan av lite billigare typ men tänkte nu införskaffa mig en lite tjockare i granit eller liknande material. Fast nu visar det sig att Weber har bytt ut sina 1½cm tjocka pizzastenar tillverkade av granit till något de säger är bättre och mer värmetåligt. Iolit kallas materialet den är tillverkad av nu. Bara 1cm tjock. Jag är lite osäker på om jag ska behålla denna eller ge mig ut efter en riktig baksten som är 2-3cm tjock. Känns dumt ifall denna med spricker, tycker den ser ut att vara i samma material som min tidigare nämligen.
Någon som testat Weber nya stenar?, Räcker det med 1cm tjock sten för brödbak i ugn tro?
Är en sådan här jag fick i julklapp: http://www.grillbutiken.se/product/274-weber-pizzasten-rektangular-storlek-300-x-400-mm.aspx
Någon som testat Weber nya stenar?, Räcker det med 1cm tjock sten för brödbak i ugn tro?
Är en sådan här jag fick i julklapp: http://www.grillbutiken.se/product/274-weber-pizzasten-rektangular-storlek-300-x-400-mm.aspx