Röka med teblad

Startat av Jonas, 2009-04-02 23:54

Föregående ämne - Nästa ämne

Jonas

Om jag nu inte kommerihåg alldeles fel så röker man bla anka i Kina med teblad.
Så jag undrar om nån har testat att använda teblad i grillen istället för spån.

Mickan

Oh, yes! Många gånger. Earl grey är gott till tonfisk! Har även terökt fläskfilé och anka i min lilla ABU. Jag är inte så avancerad som vissa andra. Googla för det finns massor med recept.
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

Citat från: Mickan skrivet 2009-04-03 08:21
Jag är inte så avancerad som vissa andra
Hahaha, vad kallar du tebladsrökning för om inte avancerat ;D

Mickan

Citat från: agnetasch skrivet 2009-04-03 12:15
Hahaha, vad kallar du tebladsrökning för om inte avancerat ;D


Vissa här verkar ha 20 kubik rökrum hemma! :)
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

Citat från: Mickan skrivet 2009-04-03 20:48
Vissa här verkar ha 20 kubik rökrum hemma! :)
Fast då har man inte råd att röka med te. Du har ett kulinariskt försprång här Mickan ;)

Jonas

Vilka tesorter passa till rökning och framförallt vilka sorter ska man INTE använda, nån som vet?

Mickan

Video meliora proboque deteriora sequor

roffekock

Jag tror inte det spelar nån större roll så länge man håller sig till naturella alltså ej smaksatta teér. :)

/rolf
Matforum är bäst

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal