Tunnbröd, hårda och mjuka.

Startat av Groet, 2009-07-15 19:22

Föregående ämne - Nästa ämne

Groet

Alla älskar nygräddade mjuka tunnbröd som kommer ur de norrländska bagarstugorna, eller de goda hårda tunnbröden med gravad lax eller sill. Men hur bakar man tunnbröd? Jag har inget recept på hårda tunnbröd, jag kan pressa min mormor på hennes recept på mjukt tunnbröd, som verkligen är supergott!

Jomael

I min iver läste jag "jag kan pressa min mormor på mjukt tunnbröd, som verkligen är supergott!"

Måste säga att jag nästan fick kaffet i halsgropen *fniss*

Groet

Ja, det är den kvinnliga versionen av "Gubbröra"

Höhö.

kjpil

Det är ganska tidskrävande med gräddning men gott. Här är ett "fejkrecept" http://receptfavoriter.se/recept/viewrecipe/tunnbr%F6d - det ska väl inte vara vetemjöl i "orginaltunnbröd"?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal