Stockholm: Restaurang Naglo

Startat av Filippa, 2008-12-16 15:03

Föregående ämne - Nästa ämne

Filippa

Naglo vill vara en av Stockholms tjusigare. Gustav Adolfstorg www.naglo.com

Vid jul bjuds inte julbord utan skaldjursbuffe á 795kr per person. Man har 2 sittningar (17.00 och 20.30).

Vi hade bord kl.20.30 och kom dit i spöregn och +2grader ungefär 5 minuter tidigt. Då var dörren låst och en lapp upplyste om att restuarangen var fullbokad, andra sittningen började prick halv nio och då låstes även dörren upp. Kö formades snabbt för vi var väl en 100 personer som skulle äta och synpunkterna på den låsta dörren var många och färgstarka. När alla väl släpptes in blev det följdriktigt kö till garderoben, bordshänvisningen och även till kyparen, som inte hann med att ta alla beställningar på en gång.
Buffén innehöll hummer, ostron, kräftor, räkor, 3 sorters löjrom, sill, 5 olika sorters lax, tillbehör, klämmor, ceviche, gratinerad hummer, soppa, risotto, moules marnieres, gratinerade musslor, Jansson, ostar och efterrätter. Tror jag fått med allt. Det mesta var gott, vissa grejor (kräftorna, hummern och löjrommen) toppen. Efterrätterna var också bra :-)

Servicen var ok, det verkade som om bord med högre konsumtion av alkohol fick bättre service.  Vissa fick tex varma fuktiga handdukar - det fick inte vi ?

Sedan kom notan. Då har man lagt på garderobsavgift 20kr. Hm. Sånt gillar inte jag. Antingen betalar man garderoben för sig, i garderoben eller så talar man om att "för er bekvämlighet så läggs garderobsavgiften på notan".

Ovanpå detta så vaknade jag efter några timmar och var väldigt magsjuk. Sånt är inte heller trevligt. Självklart är det så att skaldjur på detta vis och speciellt ostron är väldigt känsligt och man tar en risk men det förhöjer ju inte direkt intrycket.  >:(

Pga min något subjektiva åsikt om detta "julbord" så får Naglo inget betyg denna gång. Får jag lust och råd ska jag äta en vanlig kväll där men jag vet inte ....tror det finns roligare ställen i stan.

Anne

Anne's Food - min matblogg

Filippa

yes, fixat  ;D Kände mig lite elak men ..... ::)

agnetasch

Det där gjorde du alldeles rätt i. Känn dig inte elak, det var restaurangen som var elak o nonchalant o serverade undermålig mat till överpris >:(

LasseP

Jag tyckte bara inläggen om Restaurang NAGLO här i forumet var något obalanserade. Jag äter mycket på restaurang både finkrogar och kvarterskrogar framför allt i Stockholm.
Naglo är ett av mina stamställen på både kvällens á la carte och affärslunchen. Minst en gång om året avnjuter jag deras skaldjurs buffé. Jag har ALDRIG mått dåligt av att äta där, ej heller mina gäster. 9 måltider 10 måltider håller utsökt kvalitet och den tionde är ok. Långt över snitten i övriga Stockholm och till saken hör att Stockholm är ett mycket bra restaurangdistrikt.
Så jag får nog tillstå att Bicke Sheriff Naglo och hans personal gör ett alldeles utmärkt jobb. Så mina komplimanganger till Bicke och hans arbetskamrater.
-   Keep up the good work! //Lasse Pansáre
Jag som vågar säga att jag gillar julbord

Filippa

Lasse, blir man magsjuk så blir också humöret därefter. Jag äter ofta ute och äter ofta både skaldjur och ostron men har bara blivit sjuk två gånger i hela mitt liv. Ena gången var på Naglo. Så visst, betyget kanske var obalanserat men det står jag för.

Har du synpunkter på det jag skriver får du gärna PMa mig direkt.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal