Vad ska jag ha för tillbehör till ölburkskyckling?

Startat av Skogis, 2012-06-28 12:45

Föregående ämne - Nästa ämne

Skogis

Har planer på att bjuda på ölburkskyckling till helgen men har idétorka på vad som ska bjudas till. Vi är 12st som ska äta så det får bli 5 kycklingar alt 4 hela och något kg kycklingdelar i braspanna.
Som sallad tänker jag ha coleslaw och sen några kalla såser men det är potatisen som ställer till det för mig. Enklast är att jag wokar nypotatis, (alltid en hit) men det har jag bjudit på för många gånger så nu vill jag ha förnyelse. Ugnen är upptagen av kycklingen så det bör tillagas på spisen eller möjligen på grillen.
Några tips?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal