Norrtälje: Pub Hörnet

Startat av Fröken Dill, 2009-09-15 16:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Fröken Dill

Ölen är säkert bra på Pub Hörnet i Norrtälje, men ät inte där! Vi har blivit i alla fall halvnöjda vid tidigare besök, men i somras var både hamburgare och pommes frittes fullständigt oätliga. Färdiga, frysta burgare från vilken billighetsbutik som helst är bättre och mindre sega. Pommes fritten var friterad i något som måste ha varit härsken olja. Det hjälps inte att det inte var särskilt dyrt. Lite bättre än Sibylla förväntar man sig trots allt! Annars är miljön på Hörnet, engelsk pub med uteservering i bra läge helt OK.

Hälsar fröken Dill

Birger

Ett angenämt jazzbesök trots restaurangstandarden. Oerfarna servitriser förmodligen på sommarjobb men dom var serviceinriktade och bjöd på ett leende. Min röstning hamnar precis vid 4/5 poäng för restaurangens karaktär. Trevlig och ordentligt krogvakt som är ett stort plus. Tackar svängäng och pub hörnet för denna gång/// Bigge från jazzen

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal