Citat från: vilsjin skrivet 2011-04-14 19:18
Jag har aldrig upplevt några hårda smulor i mitt bröd.
Citat från: Karolina skrivet 2011-04-13 19:45När den väl torkat är den otroligt lätt att skrapa/borsta ur. Skall du baka mer bröd i den behöver du inte göra det än gång. Smulorna blir bara en del av den nya degen.
Meeeeen då har jag ju deg i bunken istället. Som jag aldrig kommer att få loss. Någonsin.
Citat från: roffekock skrivet 2011-04-11 12:26
Den som diskar sin degbunke gör ett stort misstag. Den ska aldrig rengöras även om ni tycker att det låter snuskigt så är det bra om det finns lite torr deg kvar i bunken när man kör igång med nästa brödbak.
Citat från: Karolina skrivet 2011-04-13 12:18
Och min man som klagar över att jag inte tar bort degen ur diskborsten, det skulle jag aldrig få igenom. Lever du ensam, roffekock?