Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mickan
 - 2015-01-22 19:28
Citat från: agnetasch skrivet 2014-12-24 08:17
Tror du man kan förenkla lite o använda mandelmjöl istället för mald mandel?


Det gör jag numera.
Skrivet av webguide
 - 2014-12-25 09:43
Citat från: agnetasch skrivet 2014-12-24 08:17
Tror du man kan förenkla lite o använda mandelmjöl istället för mald mandel?


Det är ju samma sak.
Skrivet av agnetasch
 - 2014-12-24 08:17
Tror du man kan förenkla lite o använda mandelmjöl istället för mald mandel?
Skrivet av Mickan
 - 2014-12-23 10:20
KLART!

Detta är exakt samma förutom att jag inte delar. Halv kaka? Va? Nä!

http://helensgottoblandat.blogspot.se/2012/02/farmors-dubbla-mandelkakor.html
Skrivet av agnetasch
 - 2014-12-23 06:45
Det finns ingen chans att få receptet på Agdas kaka?
Skrivet av Mickan
 - 2014-12-22 18:53
Ok. Hamnade på Netto idag och insåg att jag tycker att de gröna mermeladkulorna hör hemma på gottebordet till jul. Kan inte ens minnas när det började men anar att det har med exmaken att göra. Samtidigt vet jag att min bästa barndomsväns föräldrar alltid hade dessa. Nu är dom iaf här och jag kommer att trycka ett antal på julafton.

Har kokat en omgång fudge som blev riktigt bra.

Har bakat de som i släkten kallas Agdas kaka men som andra kallar dubbla mandelkakor. I princip en macaron men lite grövre, större och med en smörkräm i. Inte ganache. Gott och extra fina lätt frusna. Passar perfekt till Kalle Anka.

Annonser

Powered by EzPortal