Google sköter det ganska bra för mig, jag skriver in de ingredienser jag har hemma i Google och så presenteras jag ett otal recept att välja mellan. Så jag behöver ingen app eller särskild sida för det.
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: Kari skrivet 2010-12-09 00:12Tyvärr, när jag har ett smörgåsbord med god mat framför mig så är det inte att fotografera maten som är min första tanke.
Inga bilder? Vi är ju nyfikna
Citat från: CII skrivet 2010-11-08 20:12Idag åt jag julbord på Kalk i Malmö och det var ett bra julbord i ganska överskådlig storlek, med samtliga rätter lagade i restaurangens kök. Köttbullarna var rullade för hand.
Jag gillar Grand Hotell i Lund, klassiskt och hög klass!
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-18 11:40
Ingen av er som använder varmluftsugn?
Kanske är det därför min potatis inte blir så krispig. I och för sig ligger jag på runt 200 grader vilket väl ska motsvara minst 225 i vanlig ugn, men kanske går det inte att tänka så i det här fallet och kanske blir tiden för kort.
Sen kan det ju i och för sig hända att min termostat inte stämmer, borde kolla nån gång.
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-17 13:05Jag tycker aldrig min klyftpotatis blir tillräckligt krispig. Du menar att det krävs 230°C under hela tillagningen för att få rätta krispet?
Citat från: CII skrivet 2008-12-24 12:26Det här skrev jag för två år sedan och anser fortfarande vara relevant, men om man vill ha lite guidning i julölsdjungeln så har jag gjort ett inlägg på bloggen där jag rankar ölen efter betyg på Rate Beer.
Varför måste någon ha rätt och någon fel? Kan inte smaken få vara som baken?