2023-02-07 09:36

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - CII

1
Jag vet inte var jag ska lägga det här inlägget.

Jag har startat en grupp på nätet som ska ha som funktion att medlemmarna lägger upp länkar på bra recept eller matsidor på nätet.

Det hade varit kul om ni ville bli medlemmar och tipsa om bra matsidor eller recept.
2
Jag sitter i svärföräldrarnas stuga, hundra mil från mina kokböcker. Nu har jag blivit toksugen på Fifteen Chocolate Tart som finns i Jamie Olivers bok Cook With Jamie.

Finns det någon vänlig själ som har recepet och vill dela med sig av det, så hade jag blivit väldigt glad.
3
Jag har varit lakto-ovo vegetarian i mer än tio år, och alltså inte ätit kött, fisk eller fågel (jo, jag vet att ägg är fågel). Anledningen till att jag inte har ätit fisk är att jag inte vill stödja fiskeindustrins utfiskning av haven, och således bojkottat den. Nu för tiden så går det ju att hitta fisk som fiskats från bestånd som inte är hotade och då känner jag att jag kan börja konsumera fisk igen.

Under mina år som vegetarian har jag aldrig saknat att äta kött eller fågel, men däremot har jag saknat att äta fisk. Bara tanken på nyrökt sill, bouillebasse och gravad lax får min mun att börja vattnas. Mitt problem är att jag inte vet vad jag ska börja med, vad ska bli den första rätten jag lagar? Hur kommer min mage att klara det? Kommer jag att bli dålig?

Hjälp mig med tips på fiskrätter som ni hade ätit som den första rätten efter ett uppehåll på tio år.
4
http://svtplay.se/t/104993/storforum

En tvåtimmars diskussion om vad som är bra mat, matindustrin mm.

Mats-Eric Nilsson, Marit Paulsen och Danyel Couet tillsammans med representanter från myndigheter och matindustrin diskuterar.
5
Jag behöver byta ut mina gamla IKEA kastruller och grytor och undrar vilka alternativ det finns om jag vill ha nya?

Vilka märken är bra?

Ledord: 18/10, rostfritt, tunga.

Annonser

Powered by EzPortal