Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - annamaria

2341
Håller helt med om att yoghurten är kalasbra! Bara ett litet bekymmer - jag och dottern är laktosintoleranta. Tyvärr så är den laktosfria yoghurten inte alls god. Den är tunn i både konsistens och smak. Tänk om någon kunde göra en laktosfri tjock och krämig yoghurt! Däremot är den laktosfria lätt creme fraichen bättre än den "vanliga" fakstiskt - kan rekommenderas - den är krämigare och inte så tunn.
2342
Det är tydligen fler än jag som har såstorka :D :D
2343
Måndagsmiddag på höstlovet!! Fisk med pepparrot blir det här.

Receptet finns här: 

http://annamariasmatblogg.blogspot.com/2007/10/fisk-med-pepparrot.html
2344
Kalasbra!! Precis sånt menar jag!! :)
2345
Jag har gjort den här varianten på Greta som den goe kocken på båten i programmet Landgång gjorde:

                         http://matochfritid.yle.fi/matartikel.php?id=1734                 

    kalasgott!! Hoppas länken funkar.... ;) ;)
2346
Okej...vanliga såser: tzatsiki, tomatsås, romsås, raita, vitlökssås, bearnaise, hollandaise, brun sås, vit sås, creme fraichesåser - med vitlök och kryddor.  Önskar med andra ord - lite andra kryddsättningar. Kanske med dragon, timjan, chili osv. Varma såser går också bra. Kan passa till det mesta kyckling, kött, fisk, sallader. Kanske god sås som kan blandas med sallad?
2347
Jag är på sås-jakt!!! Ge mig några tips...snälla. Framförallt kalla såser. Har tröttnat på mina...vill inte ha de vanliga - vill ha nytänk!!!
2348
Recept finns på: www.annamariasmatblogg.blogspot.com Välkommen!

Jag försöker nu fixa till en bild också...hoppas jag lyckas....
2349
Ja Rally Sally skrev kalops...men men...Recept på Gulaschgryta finns nu på min blogg (dagens datum)!! Välkommen dit!!! :) :)

www.annamariasmatblogg.blogspot.com
2350
Jag brukar göra Gulasch - antingen som gryta och servera med ris eller som soppa. Högrev i bitar, kummin (inte spiskummin), hela tomater på burk, lagerblad, massa lök, paprika, tomatpuré, paprikapulver, chilipulver, färsk chili om man vill, vitlök....och aioli i vid servering. Lycka till!
2351
Bli inte fullständigt förskräckt - stekning av skalen luktar INTE gott, det ska det inte heller.... Men det blir gott, så ha tålamod och håll för näsan. Jag skulle gärna ta lite aioli i soppan vid servering också. Och så lite vitt vin till kocken också.... ;)
2352
Hejsan! Från en okunnig....vet du varför det står ett annat klockslag på listan med nya inlägg än det som jag lagt in när jag skrivit och lagt ut text på min blogg? Har det på något sett med någon annan inställning på min dator att göra....vet du??? Ursäkta okunskapen... :-[ :-[
2353
En liten fråga bara...rubriker från senaste matbloggarna...får man vara med där också kanske??? MVH AnnaMaria ::) ::)
2354
tack tack :)
2355
Hejsan! Får jag vara med???.......annamariasmatblogg.blogspot.com Vill gärna finnas på listan med inlägg från matbloggar också om jag får....

Annonser

Powered by EzPortal